Geen verzendkosten vanaf EUR 39,95
0543 760026
Ma - Vry: 9 - 17 uur
info@hanoju.nl

Bio Acai fruit puree 1000 ml glasfles

NL Bio Açai Püree 100%, 1000 ml
€ 24,95 *
Inhoud: 1000 milliliter

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • 12101000
Sap van de Acai-Palm Algemene informatie Het Açaí puree komt van een bes die groeit aan een...meer
Productinformatie "Bio Acai fruit puree 1000 ml glasfles"

Sap van de Acai-Palm

Algemene informatie
Het Açaí puree komt van een bes die groeit aan een palmboom. De speciale boom komt uitsluitend voor in het Amazone-gebied. Het puree van de bessen is vol vitaminen.

De Açaí Palm
Uitsluitend rondom het noordelijke Amazone gebied groeit de Açaí Palm. De boom bereikt tot 28 meter hoogte met zeer lange, elegante olijfkleurige bladeren. Tijdens de bloeiperiode van september tot januari, draagt de Açaí palm duizenden kleine gele bloemen die in lange vlechten omlaag hangen. Hieruit ontstaan later de blauwe Açaí vruchten. De palmen zijn zeer rendabel en leveren 10 tot 25 kg fruit per jaar.

Açaí fruit
De bessen zijn relatief klein, maar des te groter is het effect. Tussen de één tot twee centimeter grootte bereiken de vooralsnog donker rode vruchten, die bij volledige rijpheid bijna zwart worden. Het belangrijkste oogstseizoen is van juli tot december, terwijl in de loop van het jaar telkens weer kan worden geoogst. De oorspronkelijke bevolking leeft sinds onheuglijke tijden van de Açaí boom en haar vruchten. De bladeren van de bomen bedekken hun hutten, de vruchten geven hen voedsel en energie. Naast het sap kan ook goed drinkbare wijn uit de vrucht worden geproduceerd. Van de vezels van boomschors worden manden en matten geweven. Ingebouwd in de muren, isoleren de vezels de hutten van de bevolking.

Fruit – de eigenschappen
100 g vruchten bevat ongeveer 247 calorieën bij een vochtgehalte van 46%. Het aandeel van de eiwitten is ongeveer 3,8% en van de suiker ongeveer 6%.

Het succes van de kleine Açaí bes
Aan de Amazone maken de bewoners reeds generaties lang gebruik van de Açaí bessen als een integraal onderdeel van de voeding. Maar hoe kwam het sap uit de Amazone naar Europa? Een paar jaar geleden heeft een groep Braziliaanse journalisten het natuurlijke drankje ontdekt, en door tal van artikelen is zijn populariteit toegenomen. Vandaag is het dikke sap in Reformwinkels over de hele wereld beschikbaar. 

Ervaar zelf hoe het werkt!

HANOJU staat voor service en kwaliteit.
Als u nog vragen heeft over onze producten, schrijf ons of bel ons. We nemen graag de tijd voor u. Duizenden tevreden klanten in heel Europa vertrouwen in onze producten.

Inhoud per fles

1000 ml
100% açaí BIO puree rechtstreeks uit de Oleracea vrucht

Voedingssupplement

Gebruiksaanbeveling

Volwassenen drinken dagelijks 30 tot 90 ml HANOJU açaí puree, kinderen tot 15 jaar drinken tot 30 ml puree. Aanbevolen wordt het sap een half uur voor de maaltijd in te nemen. U kunt dit puree dan ook zeer goed mengen met water of een ander vruchtensap. 

Overige informatie
1000 ml: 32,95 euro inclusief 6% BTW
Basisprijs per 100 ml: 3,30 Euro

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Aanwijzingen
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen op korte termijn verkeerde voeding of de gevolgen van ondervoeding, bijvoorbeeld als gevolg van een dieet, opheffen. Maar ze zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Verdere links naar "Bio Acai fruit puree 1000 ml glasfles"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Bio Acai fruit puree 1000 ml glasfles"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid.
Laatst bekeken