- Productnr.: 98601000
HANOJU Biologische psyllium vezels 1000 g
Schelpen van psylliumzaden van de plant Plantago ovata
Ingrediënten:
1000 g Biologische Vlozaad zaadhuid Psyllium°
°uit gecontroleerde biologische aanbouw
Inhoud per verpakking:
1000 g biologische Psyllium vezels (Vlozaad zaadhuid Psyllium)
Aanbevolen dosering:
Als voedingssupplement, een tot twee keer per dag 's morgens of 's middags een theelepel met veel water innemen. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijden.
Aanbevolen dagelijkse inname: 4 g
Nooit zonder vloeistof innemen!
Algemene informatie:
Psyllium vezels: Hoog vezelgehalte en watergebonden
Psyllium vezels (vlozaden schillen) zijn de schalen van psylliumzaden die op de plant Plantago ovata groeien. De schelpen zijn rijk aan plantaardige vezels, die grote hoeveelheden water kunnen binden. De zaaddoppen worden bijvoorbeeld gebruikt in glutenvrije bakkerijproducten als bindmiddel.
Mogelijkheden gebruik:
Er zijn verschillende manieren om psyllium vezels te eten. Ze kunnen aan de muesli worden toegevoegd of op de salade worden gestrooid. Ze zijn ook een vezelrijk supplement in zelfgebakken brood. De meeste mensen roeren ze echter gewoon in een glas water. De psyllium vezels kunnen ook al voor het inslikken worden gezwollen. Bij chronische constipatie mogen de zaden echter niet opzwellen. Ze moeten deze eigenschap alleen in de darmen ontwikkelen.
Biologisch
Rauw voedsel
Vegan
Vegetarisch
Gelatinevrij
Glutenvrij
Kan sporen van sesam en mosterd bevatten!
Advies:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
HANOJU staat voor service en kwaliteit
Hebt u vragen over dit product? Neemt u gerust contact met ons op. We maken graag tijd voor u. Duizenden tevreden klanten in heel Europa vertrouwen op onze producten
“Materiaal, vormgeving en kleur van de productverpakking kunnen afwijken van de productfoto’s.”
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding
E-mailmelding