Geen verzendkosten vanaf EUR 39,95
0543 760026
Ma - Vry: 9 - 17 uur
info@hanoju.nl

Hanoju Biologische Cacaoboter 250 g

€ 12,95 *
Inhoud: 250 gram (€ 5,18 * / 100 gram)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • 9540250
HANOJU Biologische Cacaoboter Voedingsmiddel Aanbevolen dagelijkse inname: Gebruiken naar...meer
Productinformatie "Hanoju Biologische Cacaoboter 250 g"

HANOJU Biologische Cacaoboter
Voedingsmiddel

Aanbevolen dagelijkse inname:
Gebruiken naar behoefte

Ingrediënten:
100% Biologische Cacaoboter° 
°uit gecontroleerde biologische teelt

Kan sporen van allergenen bevatten (soja, noten, sesam)

Inhoud per verpakking:
250 g Biologische cacaoboter 

Aanbevolen inname:
Onze cacaoboter is bijzonder geschikt voor gebruik in de rauwkost en is zeer geschikt voor het koken en voor zoete en romige gerechten.

Aanbevolen voorbereiding:
Pure cacaoboter is onder andere geschikt voor het reguleren van de consistentie van chocoladecoatings en pralinévullingen of als additief bij de productie van cacaomassa of chocolade. De cacaoboter is een hoogwaardige geperste cacaoboter die uit de cacaobonen wordt verkregen door het malen en persen van de cacaobonen. De cacaoboter is een puur plantaardig en natuurlijk veganistisch product. Onze cacaoboter is bijzonder geschikt voor gebruik in de rauwe keuken. Het is zeer geschikt om te koken en voor zoete en romige gerechten. Vóór de verwerking worden de cacaobonen gesorteerd, schoongemaakt en op kwaliteit getest en gedurende 15 tot 20 minuten zachtjes gebrand bij 130 °C, zodat de cacaoschil zich losmaakt van de cacaokern en het aroma behouden blijft. De cacaobonen worden vervolgens gemalen en gemalen in een breker. Tijdens het maalproces wordt de massa verwarmd zodat de afzonderlijke componenten zich vermengen tot een homogene cacaomassa. Dit wordt vaak onderworpen aan zogenaamde alkalisatie, waarbij het gemalen materiaal wordt behandeld met stoom en een oplossing van natrium- en kaliumcarbonaat en magnesiumoxide. Deze alkalische oplossing wordt geneutraliseerd door wijnsteen- of citroenzuur.

Verdere aanbeveling:
Probeer onze cacaoboter ook eens als schoonheidsproduct ter ondersteuning van huid- en haarverzorging.

Lactosevrij
Glutenvrij
Gelatinevrij

Originele HANOJU staat voor service en kwaliteit.
Als u vragen heeft over onze producten, neem dan contact met ons op. Wij nemen onze tijd voor u. Duizenden tevreden klanten in heel Europa vertrouwen op onze producten.

"Materiaal, vorm en kleur van de productverpakking kunnen afwijken van de productafbeeldingen.

Verdere links naar "Hanoju Biologische Cacaoboter 250 g"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Hanoju Biologische Cacaoboter 250 g"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid.
Laatst bekeken