Geen verzendkosten vanaf EUR 39,95
0543 760026
Ma - Vry: 9 - 17 uur
info@hanoju.nl

Over ons

Over ons

Stressvolle dagelijkse situaties, sportactiviteiten, milieu-invloeden en verouderingsprocessen vragen elke dag weer om topprestaties van ons lichaam. Met biologische, originele producten uit de natuur kun je jezelf en je lichaam voorbereiden op de dagelijkse uitdagingen.

Oprichting van HANOJU Voedingssupplementen en Superfood

Het familiebedrijf HANOJU werd in 2003 in Nederland opgericht en in 2011 uitgebreid met "HANOJU Deutschland GmbH". Het bedrijf kreeg zijn naam van zijn eerste product: het "Hawaiian Noni Juice".
Een sap van de Nonivrucht, die bijzonder rijk is aan enzymen. Vandaag de dag biedt de productie meer dan 300 producten voor de groothandel, detailhandel en online handel in voedingssupplementen & superfoods.
Het assortiment varieert van gedroogd fruit, bessen, zaden en grassen tot vruchtensappen, zouten, kook- en bakingrediënten, paddestoelen, algen en aminozuren.

De eigen productie

Sinds 2012 heeft HANOJU een eigen capsule- en tabletproductie.
Deze afdeling laat een enorme flexibiliteit toe, evenals de zekerheid van absolute zuiverheid van de individuele producten. Het vullen van de individuele verpakkingen gebeurt nog steeds met de hand.

HANOJU producten zijn van gecertificeerd biologische kwaliteit

HANOJU staat onder het strikte motto "het dichtst bij de natuur". Ongeveer 70% van alle HANOJU-producten zijn van AbCert-gecertificeerde biologische kwaliteit. We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig en verwerken ze met liefde en hart tot gezonde natuurlijke producten.

Wij kennen de producent van onze producten en de plaats waar onze grondstoffen groeien. We onderhouden nauwe en vriendelijke contacten met leveranciers en boeren. Op deze manier kunnen we de best mogelijke kwaliteit garanderen voor zowel biologische als conventionele producten.

Biologische, veganistische en lactosevrije producten zonder toevoegingen, bekende & populaire bessen en zaden, natuurlijke exotische dragers, ontgiftende, zuiverende of vitaliserende natuurlijke producten: Ervaar met HANOJU de hele wereld van natuurlijke superfood dimensies!

 

Laatst bekeken