Geen verzendkosten vanaf EUR 39,95
0543 760026
Ma - Vry: 9 - 17 uur
info@hanoju.nl

Over Hanoju

Onze service voor dealers: grenzeloos goed.

Tot onze tevreden klanten behoren bedrijven uit heel Europa. Wij passen ons graag aan uw wensen aan. Bijvoorbeeld als het gaat om de verpakkingsmaten of de etikettering van uw producten. Vertel ons gewoon wat u nodig hebt. We zullen ervoor zorgen dat u het krijgt.

Ons assortiment bevat voedingssupplementen uit de hele wereld. Wij leggen grote nadruk op kwaliteit bij de aankoop - zodat u en uw klanten tevreden zijn. Wij onderhouden vertrouwensrelaties met onze leveranciers die in de loop van vele jaren zijn gegroeid en die verder gaan dan het zakendoen. Zo krijgt u producten van hoge kwaliteit tegen relatief lage prijzen.

Biologische kwaliteiten met een overtuigende prijs-kwaliteitverhouding
Originele Hanoju is een pionier als het gaat om het aanbieden van biologische producten. Wij voeren aloë vera sap, noni sap, chlorella, spirulina en de begeerde gojibes in gecertificeerde biologische kwaliteit.

PZN (Duitse centraal apothekersnummer toegewezen)

biologos

SKAL NL-BIO-01

Goede dingen uit de natuur. Goed voor allergiepatiënten en vegetariërs.
Originele Hanoju voedingssupplementen zijn 100% vegetarisch. De omhulsels van onze capsules zijn gemaakt van zuivere plantaardige cellulose. De tabletten zijn ook puur plantaardig en worden goed verdragen, omdat ze weinig irriterende stoffen bevatten, vrij zijn van toegevoegde suiker, gluten of kunstmatige smaak-, kleur- en conserveringsmiddelen.

Alleen het beste voor uw klanten
In plaats van eenvoudige poeders bieden wij u geconcentreerde extracten aan voor nog meer effect. Maca, Goji en de paddenstoelen Maitake, Reishi en Shiitake zijn verkrijgbaar als zeer effectieve extracten, die uit een duurzaam proces worden verkregen.

 

HANOJU BV 
Roelvinkstraat 1 
7101 GN Winterswijk
vertegenwoordigd door de algemeen directeur Dirk Börger 

Contact
Telefoon: +31 543 760 026
Telefax: 05491/84428-15
E-mail: info@hanoju.nl

of via onze: Contactformulier

Laatst bekeken